EDICIÓ 2021

Per motius de la situació COVID-19, l’organització, conjuntament amb el Centre Cívic, prendrà totes les mesures necessàries i requerides per garantir en tot moment la seguretat dels/de les participants i espectadors/es. Gràcies.

 

                                                            #culturasegura

Butacas alargado

Els dies 5 i 6 de juny tornarem a omplir el barri de la Barceloneta de creativitat gràcies a tots els valents i valentes que us animeu a fer un curt en 24h! aquesta edició amb un nou subgènere, «CINEMA DE CATÀSTROFES».

Si aquesta època tan estranya que vivim us inspira a pensar en les petites catàstrofes de la vida quotidiana o les grans catàstrofes de la humanitat, animeu-vos a participar!

Les inscripcions al concurs estaran obertes fins el dia 4 de juny! Cooorreeee.

Cartel MilMi 2021_0_qr

COL·LABORACIÓ EQUIP CC BARCELONETA AMB EQUIP MIL MIRADES.

Des del primer dia que vam començar a col·laborar, fa ja uns quants anys, l’equip del Centre Cívic i l’equip de Mil Mirades teníem al cap realitzar un curt conjuntament que no entrés a concurs, clarament, però sí que es presentés en La Mostra per a, a més de passar una estona divertida i més distesa que les que passem de costum, treballant en el projecte, poguéssim posar-nos en la pell de tots els i les concursants que han participat en el Mil Mirades al llarg dels anys. I només direm una cosa… és el primer però no l’últim…

Aquí us deixem la producció, gaudeixin!