JURAT 7a EDICIÓ

Enguany tornem a tenir jurat de luxe! Volem agrair la col·laboració d’aquests professionals del sector audiovisualal i cultural. Perquè els pugueu conèixer aquí deixem unes quantes línies dels seus currículums.

ALFREDO VERA GARCÍA
file
Va ser un dels organitzadors de l’«Improvisa, Concurs de Curtmetratges Improvisats» a Cerdanyola del Vallès, del 1997 al 2002.
Es va formar estudiant «Imatge i So» (FPII, especialitat en Realització) a l’Escola Superior ITES i va completar la seva formació estudiant Direcció i Guió Cinematogràfic al Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC) on va realitzar diferents obres i participar a diferents festivals com Festival Internacional de Cine Donostia- San Sebastián, MadridImagen, Semana Internacional del Cortometraje de San Roque, Festimaj, Festival Internacional de Cinema de Sant Petersburg, Festival Internacional de Cinema de Aroca, Festival Internacional del Cinema i Medi Ambient, etc.
Ha treballat a una productora de cinema, com a promotor musical, com a fotògraf i com a docent tant de cinema com de fotografía.
Ha escrit diferents obres i actualment està treballant amb una productora executiva per trobar productores que vulguin produïr el seu primer llargmetratge.

 

ESTEBAN ABEL CRUCCI

 Captura de pantalla 2021-06-03 a las 12.57.15

Argentina. 1974. Licenciado en la carrera de Diseño de Imagen y Sonido (UBA). Especializado en el área de post producción y diseño 3D, imparte clases de animación en la UBA. En el 2011 se traslada a Barcelona y además de trabajar en publicidad audiovisual, comienza a investigar las distintas posibilidades del audiovisual como herramienta de transformación social. 

En el 2007 forma parte de la Asociación Cultural Finmatun llevando a cabo trabajos audiovisuales  participativos dentro de prisiones y con personas en riesgo de exclusión social. 

En 2013 funda el festival de videodanza MiTS (Moviment i Transformació Social) para poder debatir y visibilizar problemáticas  sociales desde el juego del cuerpo y de la cámara.  

En todas las experiencias que ha realizado, ya sean de formación, creación o investigación, busca que los métodos de  trabajo sean horizontales, participativos y de buenas prácticas, donde valora tanto los procesos como los productos finales.  

JUAN CARLOS REGIDOR

IMG_0830

Educador i gestor cultural des de fa més de 25 anys. Tècnic especialitzat en arts visuals en el centre Cívic Barceloneta. Director del HOP plataforma de dansa i cultura urbana.

Impulsor i motor del projecte «Bosc Encantat de la C31».