JURAT MIL MIRADES 2018

I com sempre molt agraïts i agraïdes de comptar amb  jurats de luxe, que s’ofereix voluntàriament a col·laborar amb el MIL MIRADES.

ANNA CERVERA

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, Anna Cervera, es dedica a la producció dins del món audiovisual i cultural i manté més de 10 anys d’experiència imposant projectes i dirigint equips humans com a coordinadora i directora de produccions culturals i audiovisuals. Entre ells destaca l’aposta pel Zoom, el Festival Internacional de Televisió, des de la seva creació el 2003, és el primer festival en apostar per la televisió en la seva secció oficial. El 2008 va crear De Verité Produccions SL, per donar servei de produccions i impulsar projectes propis.

“ A la puta strasse. 2º Acto” és el seu primer llargmetratge documental com directora i guionista, que compta amb la col·laboració d’Ángela Bosch i Santi Errando com a productors executius.

https://www.filmin.es/directora/anna-cervera

RUBI LLANO

Licenciado en Comunicación Audiovisual por la Universidad de SalamancaUSAL.

Graduado en Dirección de Fotografía en la Escuela de Cine de Barcelona ECIB.

Cinéfilo desde pequeño. Con formación en Dirección de Fotografía. Ha participado en diversos proyectos de Audiovisual dentro del equipo de Fotografía. Unas veces como  DOP, otras como Cámara, Auxiliar o eléctrico.

Ha sido Director de Fotografía en Cortometrajes El predicador, de Guillermo Brinkman (2012), El Folio Rojo, de Mauro Tracco (2014) o Perspective, de Michelle Saldaña (2015).

También ha participado en el Departamento de Cámara, como Auxiliar y operador de Ronin en Videoclips y Documentales, incluso películas de bajo presupuesto como Fantasía de Juventud, de Jaume Sucarrats (en post-producción).

Ha participado como Eléctrico (técnico de Iluminación) en varias producciones como la película Gente que viene y bah, de Patricia Font (2018).

GUILLEM ROIG SERRA

Veí de la Barceloneta, va néixer a Barcelona l’any 1992 en una família treballadora.

Graduat en Arts i Disseny per l’Escola Massana de Barcelona. Ha viscut a Donostia/Sant Sebastià, París i Barcelona, on resideix actualment. El seu treball és una anàlisi constant, en clau crítica, de la realitat que l’envolta. A través del pensament, l’escriptura i la creativitat intenta comprendre les dinàmiques que configuren el seu context per incidir en ell i provocar canvis substancials que en permetin una relectura. El seu marc d’interès se centra en la materialització de les pràctiques capitalistes en un àmbit local i les conseqüències d’aquestes en la conducta dels individus.

Artista multidisciplinar. Pintor, videoartista i dissenyador gràfic. Director i realitzador del documental “La vida en un quart de pis. Memòria i turisme a la Barceloneta”.