Premsa

MIL MIRADES presenta la setena edició del seu Concurs de curtmetratges. Els participants han de rodar i editar en 24 hores, i amb el barri de la Barceloneta com a escenari, un curtmetratge del gènere CINEMA FANTÀSTIC!

15-contornos

Abans del tret de sortida, el dia 28 de maig, l’organització proposarà tres premisses que han d’aparèixer al curtmetratge: un espai, un objecte, i una frase. La Mostra dels resultats serà el dia 29 de maig a partir de les 20h a la sala d’actes del Centre Cívic de la Barceloneta.

MIL MIRADES va néixer com una iniciativa ciutadana, dins del marc del Festival Escena Poblenou. Amb la intenció d’instal·lar-se com a  festival de curtmetratges referent en participació  ciutadana i veïnal al litoral de la ciutat de Barcelona. És per això que en aquestes darreres edicions hem volgut donar a conèixer el concurs més enllà dels límits del Poblenou i, com ens agrada dir, expandir el virus del MIL MIRADES pel litoral de la ciutat. Amb la idea, com a projecte de futur, d’aglutinar als barris del litoral en un sol MIL MIRADES.

MIL MIRADES es vertebra sobre tres eixos: la participació ciutadana i veïnal, l’aprofitament dels recursos dels que es disposen, i la recuperació de l’espai públic com a espai de trobada, i com a espai on desenvolupar processos culturals i socials allunyats del seu ús quotidià.

Per participar només cal consultar les bases i inscriure’s.